Proiect

Apartamente si garsoniere de vanzare in ANSAMBLUL REZIDENTIAL EUROTULIP

Garsoniera confort 1- Apartament cu 2 camere – Apartament cu 3 camere

Alegand o garsoniera confort 1, un apartament cu 2 sau chiar un apartament cu 3 camere, in ansamblul rezidential Eurotulip, te vei bucura de beneficiile unei atmosfere moderne, urbane, dar in linistea unui cadru natural.

Progresul orasului Targu Jiu, se simte din plin in segmentul imobiliar. Astfel, desi anunturile de vanzare garsoniere si vanzare apartamente cu 2 si 3 camere ocupa locul central in spatiile publicitare, oferta nu reuseste sa raspunda in totalitate cererii mari din piata. Apartamentele si garsonierele construite in cadrul proiectului dezvoltat de catre EUROTULIP SRL in orașul Tg Jiu, se diferentiaza prin CALITATEA constructiilor in sine, dar si prin cadrul ambiental natural al locatiei.

Aflat pe strada Islaz nr. 32 si fiind situat la doar 350 m de Colegiul Tehnic Henri Coanda și la 1 km distanța de magazinul LIDL, din Bulevardul Ecaterina Teodoroiu nr.111.

Ansamblul rezidential EUROTULIP este dezvoltat pe o suprafață de teren de cca 3500 mp si conține:
- 2 imobile în regim de înălțime P+3: CORP C1 și CORP C2;
- 77 de unități locative din care 50 studiouri și 21 apartamente având destinația de locuințe și 6 studiouri cu destinația spații de cazare;
- 77 locuri de parcare supraterane în interiorul și exteriorul ansamblului rezidential;
- alei de acces auto și pietonale;
- spații verzi și de relaxare;
- spațiu pentru biroul administrativ;
- acces securizat pe bază de card individual și telecomandă;
- sistem de supraveghere video;
- împrejmuire fata-spate la h=2,5 m pentru securitate sporită;
- iluminat perimetral în interiorul ansamblului rezidențial;
- intrări în imobile dotate cu video-interfon;

Ne dorim ca proiectul imobiliar sa devina disponibil, in cele mai bune conditii si intr-un interval de timp util clientiilor nostri. Astfel, termenul propus pentru finalizarea lucrarilor pentru Corpul C1 este luna Iunie 2021 iar pentru Corpul C2 luna Septembrie 2021.

+40748.120.452